Aeroklub Virovitica ima članova koji su zavrijedili da ih predstavimo ovdje, da vidite čime se bave i da ih upoznate malo bolje. Neke ste od njih sigurno negdje sreli, a niste imali pojma tko su oni. E pa, vrijeme je da se to promijeni. Predstavit ćemo vam ih u obliku intervjua. Smatramo da je tako lakše i zanimljivije upoznati ove simpatične ljude.
 
 
IKAR IZNAD VIROVITICE
 

Darko Ribić

Dođite na svaki aeromiting, pogledajte letjelice, popričajte sa pilotima, postavite im sva pitanja koja vas zanimaju, svatko od pilota će vam odgovoriti na svako vaše pitanje, piloti nisu ništa drugo do obični, normalni ljudi koji su malo "udareni" za letenje, ne bojte se letjeti i isprobajte letjeti, jer to je prekrasan doživljaj!

 
 
PRVO KRILO PLAVETNIH VISINA
 

Ivan Stanešić - Tesla

Dođite i učlanite se u aeroklub, što nas je više, bit će zanimljivije. U klubu ćete moći ostvariti svoje potrebe, od letenja do druženja s ljudima istih želja. Moći ćete puno naučiti, vidjeti i saznati odgovore na vaša pitanja, pomoći drugim ljudima i ugodno se zabaviti. Neki će možda postati piloti, neki vrsni modelari, neki dobri fotografi jer fotografiranje letjelica, letača i aktivnosti u klubu, mogu biti jako zanimljivi.

 
BILOGORSKI JAHAČ NA KRILIMA VJETRA
 

Dinko Rujer

Poručujem svim ljudima koje imalo zanima zrakoplovstvo - Ne bojte se i isprobajte ga. Strah je normalan i to ne bi rebao biti razlog da se ne pokušate time baviti. No, na kraju krajeva, ne morate svi letjeti, postoje mnoge aktivnosti u klubu kojima se možete baviti bez letenja. Dobrodošli su svi koji imaju dobre namjere i vole dobro društvo. Dosadno im neće biti, a ni zabave neće nedostajati.

 


Copyright © All rights reserved 2005, AEROKLUB Virovitica
designed & developed by Matej Sudar | technical support by