NOVI IZGLED WEB STRANICE KLUBA

„Dragi prijatelji letenja, zrakoplovstva, letjelica i letača, velika nam je čast što vas možemo ugostiti na ovim našim novim web stranicama! Nove su u svakom slučaju, iako Aeroklub Virovitica broji preko 70 ljeta, do sada nismo imali prilike upoznati vas sa našim aktivnostima putem ovakvog medija kao što je Internet.

No, vremena se mijenjaju, a u skladu s vremenom mijenjamo se i mi. Razlika u vremenu je očita i ako vas zanima kako je to izgledalo na samim počecima osnivanja Aerokluba Virovitica, osvrnite se u rubrici Povijest kluba gdje ćete pronaći životne priče našega Aerokluba, od kojih su neke bile tragične, ali i vrijedne da ih se zapamti za sva vremena, jer ljudske su sudbine utkane u ime Aerokluba Virovitica.

Istina je negdje oko nas, pa tako nigdje nije zabilježen točan datum osnivanja Aerokluba, no godina je neupitna – 1954. Jako je malo ljudi koji se još možda sjećaju kada je to bilo, no cilj nam je ipak pokušati doznati točan datum rođendana Aerokluba Virovitica. Kako je do službenih dokumenata iz tog vremena gotovo nemoguće doći, nestali su tko zna gdje i kada u povijesti, uspjeli smo doći do novinskih članaka iz tog vremena koji vrlo slikovito prikazuju rođenje zrakoplovstva u Virovitici, a ni to ne bi bilo moguće da nije Gradskog muzeja Virovitica i gospođe Dubravke Sabolić, koja nam je bezrezervno pomogla oko traženja svih informacija iz tog doba, koje smo obradili i dali vam na uvid, bez suvišnih komentara, pa slobodno pogledajte i procijenite koliko se toga promijenilo od početaka zrakoplovstva u Virovitici, pa do sada.

Vremenska lenta se nezaustavljivo odmata, pa ako želite, ostavite i vi traga u njoj. Pozivamo vas da se uključite u rad Aerokluba Virovitica i postanete dio vremena u kojem živite, na čast i ponos generacijama koje dolaze.“

Ovim tekstom je 17.07.2005. aktivirana web stranica Aerokluba „Virovitica“.

Nakon više desetaka objava i nakon skoro 15 godina odlučili smo izmijeniti izgled iste te smo u suradnji sa www.dizajn.icv.hr/ to i učinili.